torsdag 9 oktober 2014

Förra veckan. 先週。

http://instagram.com/candycigarette
Äntligen höst.

Så har oktober börjat. Mår så mycket bättre denna höst jämfört med förra hösten i Borlänge. Stockholm får min själ att må bra på alla sätt.

http://instagram.com/candycigarette
Noodle Mama levererar.

Åt soba nudlar med tofu på Noodle Mama i Skrapan. God mat, kul meny och rolig inredning! Måste få en anledning att äta där igen snart.

http://instagram.com/candycigarette
Lite kalligrafi.

Fick för mig att lära mig kalligrafi mitt i natten. På något sätt påminde det om att lära sig skriva kanji på japanska. Det är jätteviktigt hur man håller pennan och stroke ordern (vad nu det blir på svenska?). Alltid kul att lära sig nya saker! I <3 Youtube.

http://instagram.com/candycigarette
Isländskt godis.

Och så var jag ju på Bak- & Chokladmässan. Ovan är icelandic-candy-heaven! Blev helt nostalgisk!

3 kommentarer:

 1. Åh, härligt att du trivs bättre i Sthlm och mår bättre nu! Måste verkligen ta mig till Sthlm snart, har inte varit där "ordentligt" på flera år! (har varit där över dagen, när man varit hemma i Norrköping- men det räknas ju knappt. Verkar finnas så mycket gott och bra där som jag saknar, ännu mer nu sen vi flyttat från Göteborg... >__<)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hör av dig om du kommer till Stockholm snart, vore kul att träffas på riktigt någon gång! :D Äta sushi och prata Japan typ :)

   Radera
 2. Sv: Vi får se imorgon bitti x) Tyfonen kommer till Tokyo runt typ 3 inatt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...