måndag 6 oktober 2014

Bak- & chokladfestivalen 2014. ベーキングとチョコレート祭り2014。

http://instagram.com/candycigarette
Bubbies

I torsdags besökte jag och Fredrik Stockholmsmässan för att gå på Hem & Villa mässan och Bak- & Chokladfestivalen. Vi köpte 2 för 1 biljetter, så det blev 140 kr totalt för båda.

Ovan är Bubbies, mochi-glass från Hawaii. Jag köpte en med smak av sakura för 25 kr. Valde mellan den och azuki. Egentligen tänker jag att mochi-glass är från Japan, men eftersom Hawaii är japaners semesterparadis så är det väl lite logiskt på något sätt.

http://instagram.com/candycigarette
Snygga förpackningar!

Vi åkte dit så vi var där strax efter kl. 12 och istället för lunch provsmakade vi oss igenom chokladfestivalen. Mmm. De hade massa spännande, bland annat rökt choklad från Island (som smakade rökt kött), macha-choklad (som var salt? inte speciellt god), mörk mjölkchoklad och massa lakrits från Island.

http://instagram.com/candycigarette
Mer snygga förpackningar!

Alla som stod i båsen och berättade om sin choklad var så snälla och kunniga. Man måste bli snäll och smart av allt godis man äter helt enkelt.

http://instagram.com/candycigarette
Berså på papper

På hem och villa mässan hade Gustavsberg ett bås. Vid ett bord med en tom stol fanns detta. Ser ut som berså-gnuggisar? Såg lite kul ut.

http://instagram.com/candycigarette
Snygg lykta på indiska.

Hade lite högre förväntningar på Hem & Villa mässan, det var mest gubbar med stora revolutionerande plastbitar för villor och föreläsningar om hur man kaklar ett badrum. I alla fall när vi var där.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...