onsdag 11 april 2012

Lipton x pâtiserrie Sadaharu AOKI Paris


 

Det har varit lite tyst här i några dagar. I måndags började skolan på riktigt och det har blivit långa dagar med mycket japanska-plugg. Trivs jättebra i min klass och de två lärarna vi har haft hittills är väldigt peppande och hjälpsamma! Jag och Andreas har hittat vår perfekta gångväg till skolan nu, 30min rakt fram genom Shinjuku. Vi ska försöka skaffa begagnade cyklar snart också, då kommer det gå ännu snabbare på vår fantastiska väg! Gaijin invaders på cykel, se upp!
Men nu ska jag förklara alla dessa bilder i mitt inlägg. Idag var jag ute i regnet och handlade mat, det var blött. Sedan skolan började i måndags har jag känt att jag behöver en vattenflaska och inne på min mataffär idag ser jag dricka ovan, Lipton Ice Lemon Tea för 105yen med en present på korken. Det är inte helt ovanligt att de skickar med en present med drickor och mat i Japan, men oftast är det inte något som inte faller mig i smaken. Men här gången satt det mobilsmycken i form av små bakelser på flaskan så den fick följa med till kassan. Knappt 9kr för iste och snyggt mobilsmycke är en mycket bra deal, plus att jag kan använda flaskan om och om och om igen! Amazing!
Mobilsmycken var himla välgjort, blev nyfiken så googlade! Tydligen finns det ett riktigt bageri i Paris som serverar dessa mobilsmyckes-bakelser! Läs HÄR eller kolla HÄR på bilder. Jag valde en chokladbakelse med macaron på, smycket ser ni ovan, och real deal nedan. Min samlargen har vaknat i mig och jag vill ha alla mobilsmycken, men jag får inte! Åh. Japan, varför alla dessa fantastiska onödiga saker?

Riktiga kakan

1 kommentar:

  1. Underbara Japan! Så tjusiga mobilsmycken lyckades jag aldrig få gratis, dock en suica-pingving och nån liten gubbe.

    http://sakuradesu.blogg.se/

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...