söndag 28 september 2014

Senaste veckan genom luren. 先週の携帯電話の写真。

http://www.glossybox.se/referal?CI=MTIwNTQ0
Fick hem min första Glossybox!

Okej, jag trodde aldrig jag skulle börja prenumerera på Glossybox, men nu har det hänt! Det började med att jag fick massa jobbig reklam på facebook, men när de skrev att man får en full size Make Up Store-produkt i varje box i sex månader framåt kunde jag inte låta bli... 139 kr per månad kan jag unna mig för att bringa fram min tjejiga sida! Denna månads box hade temat Eyes on beauty. Nästa tema blir POP ART! Så pepp! Ni som är lite sugna får gärna använda denna länk när ni blir medlemmar, då får jag lite poäng och det gör mig glad. Klicka här :) (Vill ni att jag skriver om produkterna i boxen? Kommentera gärna!)

http://instagram.com/candycigarette
Rast på filmhuset.

I måndags och onsdags kväll var jag på filmhuset på kurs i japansk filmhistoria. Tycker det är rätt trevligt med kvällsföreläsningar. För varje vecka som går blir kvällarna kallare och mörkare. Vad är då inte mysigare än schemalagd bio?

http://instagram.com/candycigarette
Startaeget pepp-dag på SU.

Jag planerar att gå en starta-eget-kurs (alla dessa bindestreck...) som SU anordnar i höst. I torsdags hölls det två paneldiskussioner på SU där självaste Prins Daniel (andra från höger) medverkade i ena. Mycket intressant.

http://instagram.com/candycigarette
Höst = jag får ha på mig mina ryska sjalar <3

Sjalen jag har på mig på bilden ovan har jag fått av Regina som jag lärde känna på Island förra sommaren. Hon gav mig när för ett år sedan när vi såg Sigur Rós i Malmö. Mitt ansikte är så ruuuuuuuuunt! )^.^(

http://instagram.com/candycigarette
Pluggilugg cappuccino.

Har inte så mycket att plugga, men ibland lyxar jag till det och pluggar på kafé istället för hemma. Lite mer som när jag bodde i Japan och spenderade hela helger på Starbucks eller något annat café.

Följ gärna mig på instagram @candycigarette, är lite mer aktiv där än här!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...