tisdag 11 september 2012

秋葉原の牛乳屋。おいしかった。

En mjölk i glasflaska kanske medan du väntar på tåget? JR Chuo line, 秋葉原駅

Är tillbaka i Tokyo efter fyra härliga veckor i Sverige. Kom hem hit den 23augusti och har sedan dess försökt fokusera på att komma ikapp i skolan. Sommarlovet i Sverige resulterade i att jag missade 7dagars studier, men det var det värt. Hade det så bra hemma, och gjorde så mycket roliga saker. Bloggen har fått vara lite vilande sedan jag kom hem. Ska bli bättre på att uppdatera om mina små äventyr. 

中落合 Nakaochiai, där vi bor nu. Andra kvällen tillbaka i Tokyo.

Och för er som kanske kollar min instagram eller tumblr ibland; jag glömde min iPhone på flygplanet hit, så hejdå fota med mobilen. Wäh. Ska inom kort försöka skaffa en iPad så mitt liv blir komplett igen! Pepp på Apple-realeasen imorgon.

Vänta-på-kompis-drick-Green Da-Ka-Ra paus. 暑すぎる。

Det är fortfarande varmt i Tokyo, 30grader ungefär. Kvällarna har blivit något svalare. Snart är det höst och kan knappt vänta på svalare väder! Värmen tar död på mina isbjörnsgener.
Snart är level 2 slut, bara 3veckor kvar. Mellan 3/10 och 11/10 är det höstlov. Vaga idéer om att åka till Korea har övergått till att beta av våran To Do - list här i Japan istället. Just nu ser den ut såhär:

Disney Sea + Disneyland
Sanrio Puroland
Ghibli Museum
Fuji Q Highland
Kamakura
Nikko
Shinjuku Koen
Asakusa + Ueno + Tokyo Sky Tree
Koenji
Nakano
Träffa vänner
Gå på Mumincaféet igen
Origami i skolan

Vi ska försöka boka Korea i jul istället. Vi får inte vänta för länge den här gången!

Cykelväg hem från skolan.

Så, ville bara sammanfatta mitt liv för er och mig själv. Och läser du detta och följa med på något äventyr under höstlovet, så finns jag här för er! Join us!
Har uppdaterat skolbloggen också, HÄR!

3 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka! Får man fråga om du tar CSN-lån under tiden du är borta? Jag ska åka iväg om ett halvår ungefär och är inte säker på om jag ska ta ett kvällsjobb i Japan eller om jag ska låna :c

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för svaret! Det känns lite säkrare nu. ^^ Jo, främlingsfientligheten känner jag igen, särskilt på tunnelbanan... Men det har ju sina anledningar, och jag tror att resten av upplevelserna i Japan gör upp för det ganska snabbt! ^^

  SvaraRadera
 3. Tack! ^^,
  Ja, jag var där första gången i oktober 2010 som projektarbete; vi besökte Ritsumeikan Keisho i Sapporo och bodde hos värdfamiljer. Sen åkte jag dit på semester med min pojkvän i somras! Har du varit där innan du flyttade dit?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...