söndag 18 december 2011

Lucka 17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig


En perfekt dag skulle börjar med en god, och framförallt snygg frukost efter en lång sovmorgon. Ingen stress. Helst skulle jag tajma in frukosten med Ellen DeGeneres på 5an och sot skulle sitta bredvid. Sen skulle vi ta med oss picnic hemifrån och sätta oss vid vattnet nedanför moderna muséet. Vi skulle dokumentera allt onödigt med våra kameror och njuta av utsikten. Om det hade varit dåligt väder hade vi satt oss på Hermans uteservering under deras stora parasoll. 
Sedan skulle vi promenera runt på söder och kolla i roliga designbutiker och jag skulle kanske investera i en fin muminmugg till min samling. 
Det perfekta avslutet på dagen skulle vara en kombinerad Wolf Parade/Fleet Foxes/Arcade Fire konsert på Circus. Hela publiken skulle sjunga med i varenda låt och konserten skulle bli den bästa någonsin. När konserten var slut så skulle det fortfarande vara varmt och ljust ute som det är på somrarna och någon skulle trolla fram en hemmafest på en balkong med utsikt över vattnet. Dricka somriga drinkar och iskalla cider. Äta jordgubbar. Sen somna lycklig. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...