onsdag 18 februari 2015

Februari. 2月。

http://instagram.com/candycigarette
Födelsedagspresent ^-^
Februari har svischat förbi och innehållit massa skojjigheter! Men min fritid är ganska lame och spenderas ofta med Pokémon eller Netflix i soffan. Blivit så himla laaaaat!

http://instagram.com/candycigarette
Jättefin blombukett.
Jag firade min 25-årsdag i tre omgångar. Först restaurang och drinkar med min boyfriend, sen fika med familjen och därefter restaurang och drinkar med mina görls. Fick blombud från min killes föräldrar, jättefina! Detta är nog min bästa födelsedag hittills! Jag förtjänar inte att ha så fina människor omkring mig!

http://instagram.com/candycigarette
Helsingfors
I början av Februari åkte jag och några vänner till Helsingfors. Vi åt och drack ihjäl oss på båten, och i Helsingfors tömde vi våra plånböcker. Jag köpte massa muminmuggar, såklart.

http://instagram.com/candycigarette
På Raw Sushi & Grill.
Jag och min kille gick på Raw Sushi & Grill vid S:t Eriksplan på min födelsedag. Rekommenderas verkligen, jättegod sushi och spännande meny. Men skippa efterrätten och ta en drink på Tiki Room på andra sidan gatan istället!

http://instagram.com/candycigarette
Vi finns med i Ayanos bok!
Min kompis Ayano var i Sverige i höstas och fotade lite hemma hos oss. Här är vi i hennes bok! Kolla gärna in hennes facebooksida här ---> fikapaus

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...