torsdag 18 september 2014

Konstig svensk reklam. スウェーデンの変なテレビコマーシャル。


Utbytesstudenter från Osaka...
Senaste tiden har jag legat hemma och kurerat min tatuering och kollat massor på tv. (Eller såhär, jag kollar på tv jämt men nu har jag tatueringen att skylla på.) Just nu går massa knäppa reklamsnuttar på tv och jag vet inte var jag ska ta vägen i soffan. Nedan är tre reklamfilmer från Beijer och en från Telenor. Jag vet inte vad jag ska tycka, vad tycker ni?


2 kommentarer:

  1. Sv: Ja jag är väldigt nyfiken på hur pass svår högsta leveln är, om den är som KAIs högre eller om den är lättare än så. Jag har umgåtts en hel del med japaner och koreaner som inte kan engelska så att jag har blivit tvungen att lära mig prata ordentligt. Dessutom har folk ALLTID trott att min japanska är bra även när den är dålig eftersom jag alltid har någorlunda bra uttal xD Så folk börjar alltid snacka i 380 och jag står där och kämpar för att hänga med.... x3 Man har inget annat val än att lära sig då!

    SvaraRadera
  2. Haha, jag ve! Så spännande att det är två olika företag som "satsat" på japanska inslag i reklamen. Gillar Beijers, haha lite kul ändå.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...