söndag 15 januari 2012

Tokyo 2010. Fem foton.Satt och kollade igenom lite av bilderna från vår resa i Asien hösten 2010 och insåg att jag har varit väldigt dålig på att dela med mig av mina foton. Här får ni fem nyredigerade bilder i efterhand. Alla bilder är tagna av mig med min förra kamera Canon 450D. Är rätt nöjd med bilderna faktiskt. 

6 kommentarer:

 1. Väldigt fina bilder! :D


  Vad har du för kamera nu? Jag har fortfarande en 450D ^^

  SvaraRadera
 2. Heia! Oj, jeg ser at jeg gjorde en feil der. Vi hadde det så travelt at stasjonene gikk litt i surr, haha. Jeg bruker egentlig Canon EOS 1000D med 18-200mm Sigmaobjektiv, men her brukte jeg Canon Powershot G12, som er mye mindre og mer praktisk. Det er herlig å gå rundt og ta bilder i Japan. Du har forresten en kjempefin blogg, hihi.

  SvaraRadera
 3. Sv: Oh, tack vad snällt! Jo det är svårt men kul tycker jag. Finns ju så mycket info på nätet också. Önskar jag hade tid och ork att lära mig koda ordenligt, från grunden..

  Gillar dina Tokyo-bilder! Crepes! Som jag ville (men inte kunde- glutenintolerant) äta crepes i Japan. Är tvåan från SONY-building? Gillar det stället!

  http://sakuradesu.blogg.se/

  SvaraRadera
 4. Harajuku ;__; <3 Saknar det!

  Sv: Självklart kan jag det! ^__^ Vilka genrer gillar du? :)

  SvaraRadera
 5. Sv: Haha, tack! Men mästare vet jag inte.. Älskar dock sushi och att laga mat, så att göra egen sushi är också grymt kul. Har du provat själv?

  http://sakuradesu.blogg.se/

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...